LIMITED TIME: ISTIMEWA AHLI NEUROCLUB!! PENGHANTARAN PERCUMA

Kit lengkap OCOC kegilaan ramai

OCOC All-in-one! Dapatkan 4 produk OCOC dalam satu harga dan rasai impaknya kepada perjalanan hari anda.

Apa yang anda akan dapat?

1 Sachet Barley Flakes

Buka hari anda dengan keenakan emping barli yang mampu mengawal rasa lapar dan memberi tenaga sepanjang hari. Sangat sesuai jika anda yang diet dan dalam perjuangan menguruskan badan.

1 Sachet OCOC Vegan

Minuman coklat yang kaya dengan rasa berlemak santan sesuai dengan citarasa masyarakat Malaysia. Menggabungkan santan, gingko biloba, gula kelapa dan dark chocolate 70%.
Istimewanya minuman ini hanya berasaskan tumbuhan sahaja.

1 Sachet COCO OCOC

Minuman coklat Coco OCOC ini kaya dengan kalsium yang mampu menguatkan tulang dan gigi. Selain itu, mengandungi bahan tinggi sumber antioksida yang akan melindungi badan anda daripada serangan radikal bebas.Minuman bernutrisi tinggi mengikut citarasa pelbagai peringkat umur dan amat digalakkan kepada anak-anak yang memerlukan tenaga untuk menumpukan perhatian didalam kelas.

1 Sachet Gula Kelapa

Minum petang anda pula beralih menggunakan Gula kelapa OCOC, pemanis asli daripada tumbuhan. Mempunyai kadar GI yang cukup rendah dan rasanya yang manis berlemak sesuai digunakan untuk masakan dan minuman anda. Pilihan terbaik untuk menggantikan gula putih yang merbahaya.

STARTER KIT OCOC

RM 18 SAHAJA