Kerjasama terbaru diantara Neuroversiti dan Sihaté.

“70% minyak zaitun extra-virgin dalam pasaran TIDAK ASLI dan GAGAL memenuhi kriteria umum yang telah ditetapkan."

Produk yang Memenuhi Piawaian serta Pengiktirafan oleh Badan Kerajaan dan Antarabangsa.

ada FAST ACTION BONUS untuk 10 orang terpantas

Minyak Zaitun yang diiktiraf di dalam dan luar negara!

MEMPERKENALKAN

Minyak Zaitun Extra Virgin (EVOO)

"Early Harvest"

Minyak Zaitun Extra-Virgin kaya dengan Antioksida, Omega-3, 6, 9, Vitamin E, K dan merupakan sumber lemak terbaik untuk badan. Terbukti secara saintifik mampu memberikan pelbagai manfaat kepada anda secara dalaman dan luaran.

4 Rahsia Minyak Zaitun Extra Virgin (EVOO) hanya 1 didalam liganya...

 • Minyak zaitun ini berasal dari ladang di Milas, Turki yang terkenal dengan buah zaitun berkualiti tinggi.
 • Buah zaitun dituai awal pada setiap musim sebelum diperah agar setiap perahan memberikan lebih banyak khasiat.
 • 100% Organik. Proses mengekstrak minyak tanpa sebarang bahan kimia dari awal sehingga akhir.
 • Perahan Sejuk. Proses perahan yang tidak melibatkan sebarang haba mengekalkan khasiat minyak zaitun

Bersempena pelancaran kerjasama ini harga promosi RM108 daripada harga asal RM 192.

 • Terbukti Secara Saintifik

Setiap produk yang dikeluarkan adalah berdasarkan bahan asas yang terbukti secara saintifik mempunyai pelbagai khasiat dan disokong dengan kajian serta jurnal perubatan yang berkredibiliti.

 • Selamat Untuk Diamalkan

Setiap produk yang dikeluarkan akan melalui beberapa siri ujian makmal kerana ia perlu memenuhi beberapa indikator yang telah ditetapkan bagi memastikan produk tersebut asli dan selamat.

 • Diakui Oleh Pakar

Setiap produk yang dikeluarkan juga akan melalui siri diskusi serta semakan daripada pakar bidang dan ahli akademik yang berautoriti. Semua hasil ujian makmal yang diperoleh akan dirujuk kepada mereka.

Minyak Zaitun Pilihan Ribuan Pengguna di Malaysia

MINYAK ZAITUN BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan minyak zaitun adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

Mengapa Minyak Zaitun Extra-Virgin Sihaté Menjadi Pilihan?

Minyak Zaitun Extra Virgin dikenali sebagai minyak paling sihat di dunia. Khasiat minyak zaitun berjaya dibuktikan secara saintifik menerusi pelbagai jurnal perubatan di peringkat dunia. Berikut adalah sebab mengapa Minyak Zaitun Extra-Virgin Sihaté Menjadi Pilihan.

 • Pokok Berusia Ratusan Tahun

Terdapat pokok berusia ratusan tahun di ladang kami. Perahan buah zaitun dari pokok ini akan menghasilkan minyak yang berkualiti tinggi dan rasanya juga berbeza.

 • Kawasan Mediterranean

Minyak zaitun yang hidup di kawasan Mediterranean mempunyai kualiti yang lebih baik dari kawasan lain kerana faktor demografik yang berbukit dan ditepi laut.

 • Ladang Disahkan Organik

Penjagaan pokok zaitun dengan standard organik tanpa sebarang bahan kimia. Ia mampu menghasilkan buah yang jauh lebih berkhasiat dan selamat untuk pengguna.

 • Dihantar Dengan Kontena Sejuk

Kontena biasa boleh mencecah 70°C ketika berada di lautan mampu merosakkan minyak zaitun. Jadi, kami menggunakan kontena sejuk untuk mengekalkan kualiti dan khasiatnya.

 • Menggunakan Botol Gelap

Minyak zaitun sensitif dengan haba, jadi kami menggunakan botol gelap dari Itali. Ia boleh memberikan perlindungan 10x dari haba berbanding botol biasa. Kotak juga disediakan.

 • Ada Analisa Makmal Malaysia

Selain ada analisa makmal dari Turki, kami lakukan sekali lagi analisa di makmal di Malaysia. Ia bagi membuktikan keaslian dan khasiat minyak zaitun extra-virgin terjaga.

 • Pingat Emas Minyak Zaitun Terbaik

Menang Pingat Emas EVO International Olive Oil Contest (IOOC) 2021. Kemenangan ini membuktikan minyak ini menjadi pilihan pengguna dari segi rasa dan kualiti minyak yang dihasilkan.

 • Diiktiraf Halal Jakim

Minyak zaitun ini telah mendapat pengiktirafan Halal yang diiktiraf oleh Jakim melalui badan berautoriti di Turki iaitu Kascert. Beli dan amalkan tanpa keraguan.

Ladang Buah Zaitun di Turki

Jaminan Produk Yang Selamat & Berkualiti Tinggi

Sihaté Asia membekal dan mengedar makanan tambahan semulajadi dan organik yang terbukti secara saintifik, berkualiti, 100% asli & selamat. Setiap produk disertakan Sijil Analisa sebagai rujukan.

 • 100% organik

Produk yang memenuhi piawaian organik dunia dari ladang hingga ke produk akhir. Tidak dicampur sebarang bahan lain.

 • Diproses semulajadi

Buah zaitun hanya diperah secara sejuk untuk menghasilkan minyak tanpa menggunakan sebarang bahan kimia.

 • Melalui ujian makmal

Minyak dihantar ke makmal di Turki dan setelah sampai di Malaysia untuk diuji adakah ia memenuhi spesifikasi extra-virgin.

 • Diakui pakar

Pakar juga telah mengaudit proses penghasilan minyak zaitun dari ladang, tuaian buah dan proses perahan minyak.

 • Terbukti secara saintifik

Minyak zaitun adalah makanan yang mempunyai pelbagai kelebihan dan telah berjaya dibuktikan secara santifik.

 • Selamat digunakan

Minyak zaitun yang lengkap dengan pelbagai sijil akuan dan analisa makmal. Tiada sebarang keraguan.


Istimewa Untuk Anda Yang Betul-Betul Serius

Dapatkan Harga Promosi Minyak Zaitun Extra Virgin (Early Harvest) Sihaté Sekarang!

Apa yang anda akan dapat bersama

Sihate : EVOO

 • Sihaté Extra Virgin Olive Oil

Hari Ini Hanya

RM 119 7% OFF


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.